De muzikale reis – Het maken van een album (week 1)

Begonnen aan een nieuw project, het maken van een album. En zoals zo vaak in de laatste jaren waarbij ik mij heb gerealiseerd dat ik daarbij best wat hulp nodig heb van mensen die dat vaker gedaan hebben. Daarom ben ik een coaching traject aangegaan.

Het idee hierachter is dat ik kan putten uit de ervaringen en zelf wat sneller op stoom kom. Deze eerste week heb ik voornamelijk gewerkt aan het concept van het album en wat ik verwacht aan taken te moeten doen om het af te kunnen ronden.

Het is van een hobby naar een serieus project gepromoveerd. Iets wat ik altijd in mijn achterhoofd heb gehad, ga ik nu proberen te voltooien. Of ik ooit het lef heb om het uit te brengen moet nog blijken. Maar dat is wel het idee.

Ik ga proberen mijn ervaringen van iedere week te delen, voor de eerste week kan ik zeggen dat het opschrijven en uitwerken van het project in ieder geval al een goede focus en energie heeft gegeven.